Dinsdag. Sipdag

Rian en haar missie van 2 maanden terug.
Ze heeft nog steeds het plan om de kluis van jessie te jatten, of beter gezegd de inhoud. Ze heeft eerst geprobeerd om de code te krijgen van bill. Maar bill wil er niet aan mee werken, ze houdt er niet van om haar lover te verraden, maar als ruudje het had gevraagd had ze zonder na te denken meegewerkt. Rianne besluit dan maar om te proberen de kluis op een andere manier te gaan kraken. Ondertussen vertelt ze dit ook aan haar mede-daklozen waardoor jessie het ook al gauw te horen krijgt, die besluit snel om dat beetje goud wat hij heeft veilig te stellen waardoor bouwvakker jan straks op een lege kluis stuit.

De dorpsidioot is nog steeds jarig. Zegt ze.
Haar geliefde regie was ook super op tijd om dit aan te kondigen, pas rond een uurtje of 2 was er een topic over. Hahaah

De blonde kraakster.
Denkt dat ze dood gaat aan een steenpuist, het kind is helemaal van het padje af . Nou bill maak je toch niet zo druk, kijk naar de nieuwe lover van je ex, die ligt toch ook nog niet in een kist en dat is een wandelende puist met het huis van gargamel op haar kin.

Romy huilt,romy lacht.
Nee toch niet weer relatie crisis... Nee dit keer huilt de peuter omdat ze zich verveelt, er ligt zoveel werk op die werkeloze te wachten en nog verveelt room zich, ga aan het werk doe wat nuttigs en je verveelt je niet. Zo simpel kan het zijn.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »