Donderdag. Werkloze

Er is ook nog een centraal geweest.
Echt veel gebeurde er niet, maar lelijk eendje grazy kreeg lekker haar zin niet en dan wordt de heks zuur.

Ruudje wilt niet dat de UVHJ met zijn zuur verdiende centen de deur uitloopt.
Whahaha..... wat een lol met ons Ruudje..... 10.000 per maand brengt hij binnenkort binnen.... Hij zegt het ook nog zonder te lachen!!!

Do en haar pest dag.
Do heeft een heftige dag gepland, maar ze kan er nog niets over zeggen. Het wordt uitgevoerd door een toneel school, maar de toneelgroep is bang dat het te heftig wordt. Do zegt als je het te heftig vindt moet je weg lopen.

Voor of door row.
15 nov komt er iemand vertellen over verschillende vormen van huiselijk geweld. De organisatie heeft gevraagd of er door de groep dan wel serieus mee om wordt gegaan.

De nieuwste streetwear.
Gedragen en al, stinkend naar vis nu te koop bij bolle moon.

Er is iemand uit ze bed gevallen.
Of tegen een deur gelopen of gewoon ongelooflijk dom. Er gaat iemand trouwen en die wilt zijn/haar trouwgelofte door Grazy vik laten schrijven. Diegene had grazy beter kunnen laten komen op het moment dat ze gaaan scheiden, kan die gek misschien nog 1 of andere gekke vloek kunnen laten uitspreken....

Bolle is weer is woest.
Ze wilt ook op de flyer staan maar die is niet zo groot dus daar past ze niet op, maar volgens riann staan er alleen "belangrijke" artiesten op ,ohja row belangrijk denk eerder dat dat een wegjagertje is.

Nieuwe bestel reden gevonden.
Volgens bill moet iedereen er wat netter bijlopen omdat ze toch op tv komen en ze lopen er over het algemeen nog slechter bij als de tokkies, en ze gedragen zich nog veel asocialer als de tokkies, lopen te boeren en te schijten waar ze maar willen. Bill denkt dat dit geen goede reclame is dus vanaf moet dit anders.
Dus bill stelt voor dat ze zich wat netter gaan gedragen. De bestel dames zien dit weer als een kans om ff lekker nieuwe kleren te gaan kopen, iets wat ze ook zeker gaan doen op het moment dat de pc vrijkomt.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »