Woensdag, werkdag

Goud, winst voor jessie of niet.
Hier ging zowat een heel centraal over, de aasgieren vinden dat jess het geld wat hij zou verdienen met de verkoop van zijn goudbrokje aan de BV moet geven. Jessie vindt uiteraard van niet en grazy zit nog net niet te schreeuwen dat haar wil wet is dus dat er gewoon moet worden geluisterd. Na een hoop gezeik heeft jessie besloten om de winst die hij er mee zou maken terug stort naar de koper en dan haalt jessie dat geld wel weer op als hij buiten is.


-Uit de chat geknipt. Vic maakte iedereen wakker.
 Om half 8 met poepie, liefje ed, heeft met Gina bedisselt wie hoe laat wat moest doen, Ruud maakte ze niet wakker trouwens. Row was zo slim om te zeggen dat ze als eerste wilde plotteren, dat ding is nog stuk. Gina en Vic zijn opzichters, lopen ook echt zo rond. Was wel interessant toen ze die flipover gingen maken, wat een bazen voelen ze zich zeg!! Iedereen werd strak gepland, Jesse die onder finance valt, hadden ze een takenlijst voor, codes veranderen, mails sturen naar hun crediteuren, die allang betaald hadden moeten zijn enz. En wel te doen in de volgorde die hun opgeschreven hebben, taken van mensen, zo van, nou, dat moet in een uur kunnen, daarna dient degene zich te melden bij de dames voor ander werk ( in de nabije toekomst productiewerk. Billy moest nederig vragen of ze morgen dan aan Billyjeans kon werken, gezien de aanvragen, vandaag mocht niet, was ze al ingepland voor andere dingen. Echt kenau's die 2

Wordt rianne uit de feestcommissie gedonderd...
Bill is niet echt tevreden over de taakverdeling, ze zegt tegen do dat ze liever niet meer wilt dat rianne het contact met de artiesten onderhoudt. Bill wilt het liever met do doen. Huilert do ziet dit wel zitten om iemand van ze plekkie af pesten. Bill haar reden, ze vindt riann af en toe nog al bot overkomen en ze is ook niet al te handig.  Hoe zal dit aflopen?

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »