Een hectische dag in utopia

Cherona 17:58:00
Iedereen moet geschminkt worden voor de foto. Cees is helemaal in de jaren 60 stijl, een echt nozem. Bas vraagt waar is je Zundapp hahahhaa.

H madam loopt weer te janken bij iedereen dat ze zich aangevallen voelt door jessie vanwege die planken hahaha. Zij is niet zo, en ze wilde alleen planken en geen kast. Iedereen zit er voor zich zelf, zij niet natuurlijk maar dat heeft dat domme mens niet door. Ze wil wel graag geld van de B&B en van de eters, maar geld is voor haar niet belangrijk. Hahahahaha 

Zwerver vindt het wel leuk dat bender ook iedere maand op de foto gaan dan kunnen ze zien dat hij groeit.

Zo weer even de foto fotoshoppen.

Cees was al veel eerder met zijn Italiaanse markt dan de markt van die dodo en nu verkoopt cees nu geen kaarten meer. Wat eigenlijk niet eerlijk is. Maar ja er is daar zoveel niet eerlijk.

En kameel krijgt weer een professionele fotoshoot, ja ja.

Jessie hoorde klauwtje tegen een klant zeggen dat ze zelf dan ook haar spullen van haar eigen geld gaat inkopen en dan krijgt ze ook 40% en dan kan ik daar lekker van shoppen.

Precies jessie eerst de bv laten betalen voor je kapsalon en als het goed loopt dan zelf gaan inverteren om daar 40 % van te pakken, dat klopt idd niet.

Bas zegt dat jessie het ook niet goed ziet omdat de plotter en het folie van de bv is betaald, maar daar heeft jessie natuurlijk ook weer een draai aan te geven naar zijn eigen straatje toe.

De drie eenheid die weer iets gaan bekonkelen om jessie dwars te gaan zitten.

Dikkie snapt niet hoe jessie denkt. Zij wordt ongelukkig van geld en jessie wordt daar gelukkig van. Dikkie voelt zich heel ongelukkig hahaha. Ze komt uit iets anders dan waar jij vandaan komt en voor de rest praat ze wat niemand kan begrijpen. Jessie zegt ik wordt niet gelukkig van geld maar ik wordt gelukkig van het ondernemen en daar heb je geld voor nodig. Jij hebt het met theater en dan ben je blij en als ik slaag als ondernemer dan wordt ik blij. Maar ja jessie je kan praten wat je wil maar dat komt niet bij die botte hersens binnen hoor. Nee jij maakt geen theater voor het geld, maar helaas kun je geen theater doen als je geen geld hebt en ook geen kledinglijn op zetten als je geen geld hebt.
O en daar krijgt ze geen enkele euro voor en dat hoeft ze ook niet, nou ik denk van wel.

Waarom wil je dan die 40 % als je ziet dat het slaagt dat ondernemerschap. Hij had het risico niet kunnen nemen als het met het geld van de bv had moeten nemen. Hij heeft het nu met zijn eigen zakgeld betaald. Zegt ze zou het erg zijn als iets niet zou lopen?? Waar heeft ze het in hemelsnaam over zeg. Ze snapt er echt niks van. Ze is jaloers dat zij niet heeft wat jessie wel heeft.

Ja jessie je kan het wel 10x uit leggen maar over een minuut is ze het weer vergeten.

Ja ja kijk ze allemaal toch eens aan het werk zijn zeg.

Wat een troep weer in de cordwood zeg, bas en do hebben zo ff hun rotzooi daar neer gegooid.

Fotoschoot van kameel. Hij ziet er prachtig uit. O dit is een fotoschoot voor zich zelf. En wie betaald dat?? Heb het niet gehoord in een centraal dat mag wat kosten zo 5 man die voor hem klaar staan.

Hahah jessie heeft een mail verstuurd naar cees voor het etentje en nu heeft hij het utopia handtekening er perrongeluk onder gezet, en cees heeft het niet in de gaten hahahah.

Ja ja 9 euro voor een stukje vlees, die jessie weet wel wat lekker is. 

Krijg je spullen van de kringloop winkel om te verkopen voor de dieren en dan zet je het in je eigen caravan.

Er komen hele hoge facturen binnen ook een van 3 k en 2k aan streatwear en 2 k aan planken, en ga zo maar door. Met alle facturen eraf staan ze 14 k in de min. En K is duizend.

Lekker hoor zo'n reetveter aan te hebben, dat ze daar geen kauwe billen mee oplopen. Ze lopen gewoon in hun blote kont. Billy maakt zich klaar voor het etentje bij cees en slisser met jessie.

Wordt vervolgd.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »