Verslag van het centraal

Cherona 11:54:00
Cees loop al weer te zeuren dat hij niet kan douchen voor het centraal. Nou cees dan had je vroeger op moeten staan. Het centraal zou om 10 uur beginnen maar het is nu 10 voor half 11 en is nog niet begonnen.

Hoe is het mogelijk, jessie heeft de financiën niet op orde dus kan de cijfers niet laten zien.

Goeroe opent de vergaderen en ze wil de situatie gaan kaderen. Ze vindt het belangrijk dat de bewoners wat ze dwars zitten gelijk persoonlijk contact zoekt en het gelijk uit spreekt, ze is weer dankbaar en trots hahahaaha. Blablablablabla.

Ze heeft een voorstel om volgende week na de markt over fase 2 te gaan stemmen en niet in dit centraal omdat de mensen nog niet allemaal weten wat het precies inhoudt. De bewoners kunnen er dan nog over nadenken over hoe ze het dan wel willen. Blablablablabla

Ze heeft voor de dag van morgen een lijst gemaakt zodat iedereen kan invullen wat voor taak zij of hij op zich gaat nemen voor de markt.

Bas zegt is het voor iedereen duidelijk dat we de vorige keer wel of niet hebben gestemd over voor of tegen fase 2, sommige hebben het nog niet door.

Goeroe blablablablabla alles gaat mee naar vorige week. Deze week houden ze zich er nog aan zodat het volgende week helder is wat de afspraken zijn en dat we ons daar dan aan gaan houden hahahaha.

Goeroe vindt dat er zo'n heissa is geweest onderling dat ze het verstandig vindt om het uit te stellen. Iedereen was van slag hier door en daardoor niet de juiste beslissingen kunnen nemen.

Wat een gezeik weer zeg, zijn ze daar nu zo dom of doen ze maar alsof. Klauwtje begint weer van gaan we nu verder met fase 2 of niet we hebben toch gestemd en dan kunnen we volgende week er over praten hoe we het verder gaan doen.

Jessie zegt ik heb inkoop gedaan vanwege de 40% en als het 10% wordt dan ga ik het schip in. Dikkie gaat niet in discussie. O ze zegt wel over de zaken hoe deze nog lopen maar ze zegt dat fase 2 al in is gegaan maar dat het voor jessie nog besproken moet worden over zijn investering.

Jessie heeft het idee dat ze gestemd hadden. Goeroe zegt dat de nieuwe dingen voor 10% gaan en dat degene al geïnvesteerd hebben blijft deze week nog op 40% en dat gaan ze volgende week bekijken.

Goeroe wil er mee stoppen met dit gepraat omdat ze anders weer uren erover praten. Klauwtje zegt dat de dingen altijd nog weer veranderd kan worden.

Dodo praat over de markt en nu gaat de markt ineens wel goed. Hoe is het mogelijk zeg.

Morgen gaan ze om 8 uur opstaan en vanaf 9 uur gaan ze van start waar ze zich voor in hebben geschreven. Cees heeft gevraagd om hem te ontzien omdat hij weer last van zijn rug heeft. Ja zo kom je overal onderuit.

Bas heeft nog wat over de markt, hij heeft iemand benaderd die flipperkasten heeft en gelijk iedereen Yeahhhh.

Dodo zegt de blikjes met energie wil ik wel graag de ze komen.

Het is toch wat dat je nog zo jong bent en dan al energy drank nodig hebben.

Jessie heeft goud gekocht zegt hij hahaha, ze zitten allemaal verontwaardig te kijken. Jessie zegt een ander koopt er kleding van en ik koop er goud voor.
Snolly is er wel in geïnteresseerd en vraagt hoe dat zit. 
Maar dat zullen ze wel niet snappen dat het het zelfde is of je nu kleding koopt of je koopt er wat anders voor wat je mee naar buiten kan nemen.

H madam wil het toch weten hoe het zit met dat goud pfff. Bas zegt de een koopt er ringen of sieraden voor en nemen het ook mee. Cees zegt van een ander neemt de hele winkel mee, kijk maar naar nicole. Maar het is jessie dus dan wordt er een heissa over gemaakt.

De markt zit nu op 56% dus als je nog een kaart wil, moet je opschieten.
En alle andere evenementen wordt weer even door bianne opgenoemd.

Bianne praat weer over die bh's los maken, ze heeft pas in nov. dan een reactie van wereld record als ze het sneller wil dan kost het haar 600 euro voor een spoedaanvraag. Nu wil ze de bh specialist vragen of die haar wil sponseren.
Wat een onzin zeg.
H madam vraagt waarom heb je het niet voor je hier kwam het dan niet uitgezocht. Ja goeie vraag, ze komen daar allemaal met dingen die ze thuis ook hadden kunnen doen. Het komt omdat ze er hier geld voor krijgen en thuis niet.

Iemand zegt, kun je niet beter eerst gaan kijken of je het kan en dan een sponsor gaat vragen voor 600 euro.

Bianne is echt van het padje, als iemand wat zegt dat kijkt ze van waar heb je het over pfffff. Ze lult ook uit haar nek. Die paspoppen gaan straks weer weg en dan kan ze weer niet oefenen. 
Snuiver heeft geen zin om maanden met die paspoppen te zitten. En voor de cetificering gaat het ook nog geld kosten bij de quinness book of records.
Ze wil er vol voor gaan omdat ze het zo graag wil pfffff. Je moet eens willen wat ik wil.

Jessie zegt hier ga ik geen geld voor geven, het levert niks op en we staan al in de min.

Voor die bianne is het een stap die ze door maakt en dat ze zich daarmee op de eerste plek kan zetten. Ik ga daar voor. Pfff echt geschift die bianne.

Dikkie, als het jou passie is, ga ervoor en ik sta achter je en dat je daar dan geld in kan investeren. Wat een verstand zeg. Ze heeft nog geen een keer geoefend met die poppen, nou hoe graag wil je het dan.

Billy jeans gaan heel goed. Ze heeft ook nog een ander idee, als je een broek hebt die lekker zit die kun je dan hierheen sturen en dan pimp ik ze op en dat kost 50 euro.

O nu mag jessie de merchandise inkoop weer opknappen omdat ze het financiële gedeelte niet kunnen handelen. Er liggen heel veel rekeningen en de streetweare is nog niet betaald. Nou dikkie het gaat weer goed met je, met je grote bek. En nu mag jessie het weer opknappen. En ja hoor weer een SL omdat we het niet mogen horen. De planken moeten ook nog betaald worden.

Buitenland debiteuren moeten aan strenge eisen voldoen. Er mag geen btw over berekend worden. De factuur houdt zich niet aan alle eisen van de regelingen. Het was vorige week ook een tegenvallen met de ticketscript. 
Voor de merchandise mag niet meer geïnverteerd worden en die H madam snapt het dan weer niet.

Ja hoor snolly je haalt soms zomaar in een uurtje er zo maar een liedje uit hahahaah en ik hoor steeds maar dat stomme gebed zonder end.

Er is geen geld maar we gaan een oven voor de broodjes doen en een frituurpan en een pinautomaat. Goed zo lekker mee door gaan zou ik zeggen.

Die H madam moet altijd jessie aanvallen als hij maar wat zegt. Jessie zegt alleen van dat de planken niet zomaar overal voor gebruikt kunnen worden, bijv de kast maken voor de merchandise en daar begint h madam weer dat is voor ons allemaal.

Zijn ze daar van korte termijn geheugen of zo dat ze ieder centraal alles weer op moeten noemen wat er gaat gebeuren??
O gelukkig donderdag is de laatste keer dat die zwever bouke komt.

Jessie praat over zijn slaapapneu en hij wil de arts uitnodigen om er iets over wil komen vertellen.

Cees wil iets gaan doen voor mensen met laag geletterdheid. (begrijpend lezen)
Nou cees ik zou er dan ook iemand bij halen met begrijpend luisteren, daar hebben ze daar meer aan.

O nu heeft snolly ook weer moeite met begrijpend lezen hahahahaa, dat komt omdat je zo dom bent.

O jee er komt ook weer een academie over hoog sensitiviteit pffff

Dikkie vindt het lastig dat de lockdown voor de kunst steeds verplaatst wordt.

O normaal maakt ze een voorstelling in het jaar en nu heeft ze er al vier gemaakt en dat is zwaar.
ze wil nog wel workshops geven maar ze heeft nog niet de inspiratie daarvoor. Ze kan het schilderijtje nog niet af maken. Ze heeft het toch zo druk pfffff.

Billy wil een eigen plek om te werken omdat ze daar niet kan schilderen omdat ze iedere keer gestoord wordt door de andere die daar ook komen schilderen.
Ze wil na de markt kijken of ze een plek voor zich zelf kan krijgen. En die wuppert heeft natuurlijk wel weer een oplossing haahahha. 
Bas zegt je moet gewoon weer terug naar je eigen atelier en dat is de merchandise. Het is niet handig voor de markt met zoveel spullen, het is daar veel te vol. Ach h madam halve zinnen komt er weer niet uit hahahaha.

Billy zegt dat je het niet kan maken dat je mensen uit hun B&B zet om daar te gaan zitten mediteren. Zwerver brult weer achteraf en n**ken ook niet.

Ach snolly is dankbaar en trots dat Thoma Berge van de week komt om er over te praten over een singel voor free a girl. 
Zo tussen de regels te horen is het toch uit met die barry.

Ach goh klauwtje krijgt foto lessen

Goeroe haar hoofdprioriteit is de liefde onderling pfffff. Ze vindt het tijd voor een verdiepingsslag. Dat ze onder elkaar veiligheid kan bieden en niet alleen focussen over de heissa die er is. Ach ze is de veilige haven en ze moeten de deur voor elkaar open zetten dat ze elkaar met liefde kunnen helpen.

Wuppert heeft ook een schilderij gemaakt omdat ze geinspireerd wordt door billy hahaha. De helft gaat in het kunst potje.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »