Donderdag. Centraal. Zonder Cees.

Lang centraal. 

Eerste punt. De bv vergadering wordt naar morgen verplaats in die vergadering wilt billy het gaan hebben over wat ze een boost willen geven op de nepwebshop ook zegt billy dat rianne morgen een make over krijgt van een bekende styliste. Rianne meldt er even bij waarom, ze heeft op school een trauma opgelopen, toen ze in een jutezak op het schoolgala verscheen en ze wil dat niet nog een keer meemaken als wolter kroes er is, dus gaat billy er voor zorgen dat ze er dit keer wel een beetje fatsoenlijk bijloopt. 

Weer een cursus.

Eddy zoe komt langs om tekentalent romy een lesje te geven en de rest mag ook aansluiten als ze daar zin in hebben.

Feessie hier feesie daar.

Ze willen dat de bezoekers in hun mooiste gala kleren naar de smerige loods komen maar rianne denkt dat het mensen afschikt als dat een kleding eis wordt, dus stelt ze voor dat mensen ook gewoon in hun nette broek mogen of iets anders. Door deze eis moeten de bewoners natuurlijk ook weer op zoek naar iets nieuws, er is wel het idee dat ze ook kleren van elkaar kunnen lenen,maar de shoppers kopen liever wat nieuws, want kost hun toch niks.

Bh record.

Rianne heeft druk geoefend en heeft haar eigen record verbroken,nou het echte record nog. En het is vandaag de nationale draag-geen-bh dag, daarom wilt ze vandaag nog meer gaan oefenen....

Billy's action jeans

De spetterbroeken van bill gaan worden gedragen in de show die van de week werd opgenomen in een nog slechtere show. Bill denkt dat hierdoor nog meer aanvragen voor die achterlijke broeken binnen komen en vraagt de groep om hulp, zo zie je maar dat je helemaal niks hoeft te kunnen om die broeken te maken als de kunstenares het werk door de rest laat uitbesteden.

Drinken met karin.

Kaatje wilt het eten met Cees een nieuwe twist gaan geven, ze heeft het idee dat ze dan gaan koken met iedere keer een andere bewoner en kaat houdt dan toezicht onder het genot van een wijntje en eet dan mee met de gasten, als die nog komen.

De avondklok.

Romy vondt het heel erg fijn om is op tijd naar bed gestuurd te worden en zou het fijn vinden als dit 2 maal per week gebeurt. Hoofdkoe row stelt voor om dit elke woensdag en zondag te doen. De bewoners zien het wel zitten, maar wel op andere dagen en die dagen zijn maandag en donderdag. Maandag omdat ze dan gaar zijn van het hele weekend zuipen en donderdag zodat ze op vrijdag helemaal uitgerust zijn zodat ze er in het weekend weer extra hard tegen aan kunnen gaan.

De o zo fijne sfeer.

Alcohol benji vindt dat er echt een goede sfeer in de loods hangt nu jessie is aangewezen als de alcoholist. Hij vindt het voornamelijk erg fijn dat de keuken netjes wordt opgeruimd door de nieuwe en het centraal verloopt ook zonder gezeur nu Cees weg is. Horecaman valt het ook op dat niemand meer tegenspraak geeft en ieder braaf de regels volgt. Alcoben vertelt dat er binnenkort een ehbo cursus is kan ie weer lekker aan mensen zitten die zal plaats vinden voor de volgende markt.

Row tik op haar hoofd gehad.

Het lijkt row wel wat om een soort van pasar malam te organiseren, een soort markt met hapjes patat uit de luifel en kleren gemaakt door kinder dwang arbeid. De bewoners zien er wel geld in dus dit wordt verder uitgewerkt.

Is er behoefte aan groepsactiviteit.

De groep zegt er ja op moest van de regie dus zaterdag zal er een activiteit plaats vinden waar de hele groep aan mee MOET doen. Laat kaatje het maar niet horen,want kaatje moet niks, behalve haar wijntje moet ze elke dag, liefst elk uur.


Op dit moment zit dikkie weer te janken op een bed.

Zal ze honger hebben of zit ze er weer is doorheen weet het niet want me geluid staat uit omdat Grazy  samen met alcoben in beeld zijn. De echte reden gevonden in de chat....Onze Ramona zit er vandaag flink doorheen.... Het galafeest komt eraan en alle dames schieten naar de computer om wat leuks uit te zoeken. Uren zijn ze ermee bezig. Ramona kan niks gevonden krijgen wat haar leuk zou staan en wat binnen het budget van 25 euro valt. Ze voelt zich het vergeten kind, wat vanavond aandacht gaat krijgen.....

Ze heeft al diverse jankbuien gehad vandaag en is inmiddels door iedereen geknuffeld en getroost.

Alweer loopt ze tegen haar eigen frustratie aan. Wat zij in haar leven mee heeft gemaakt weten wij natuurlijk niet maar zoals ik begrepen heb duwde haar moeder ter compensatie van haar afwezigheid, alleen maar eten bij Ramona door de strot. Ze is door en door verwend, met alles wat ze hebben wilde en wat maar enigszins te betalen was van een klein budget.

Ik hoor Ramona ook nooit over vriendinnen en zo praten. Deze griet is zo enorm gefrustreerd en komt zichzelf nu tegen....Vooral vandaag, nu er leuke kleding geshopt mag worden.... Ben benieuwd hoe ze uit deze dipsaus gaat komen.....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »