Woensdag avond. De kinderen gingen op tijd naar bed.

Iedereen voor 10 uur in bed.

Alle kleuters moesten op tijd hun bed in, dus er was nog maar weinig te beleven in utopia.

Mooi filmpje gevonden op de chat. Vorige topic.

Ruud de bokser die wordt neergemaaid door een ouwe vent en hij gaat volgend jaar een boks wedstrijd tegen ivan houden houden, verheug me er nou al op om hem nog een keer tegen de grond gemept zien worden.Hieronder is ook nog het echte filmpje al laat het hierboven staande gifje al alles zien... Nu weten we ook gelijk waar ruud zijn nachtmerries vandaan komen ;p


Wat ik vanmiddag had gemist maar wat wel mooi gestoord is.

Er is een dierenfluisteraar geweest en ze hebben het over namen van die dieren en iedereen roept maar namen, maar waarom vraagt die fluisteraar niet aan die geit hoe die wilt heten...... Voor als je het had gemist, net als ik? Hierzo.


Voor de rest gebeurde er nog maar vrij weinig.

Rianne was nog rond half 2 wakker en besloot om nog maar ff wat te gaan eten en laat de koelkast bijna 5 minuten open staan terwijl ze ondertussen wat te eten maakt. Staat ook online, maar hieronder is de versnelde versie te zien.... In 2 delen aangezien ze een beetje traag is ;)


Jessie kon niet echt slapen en liep nog een beetje te kloten met zijn slaap apparaat, billy kon het niet echt waarderen zo te zien.
En daarna kon jessie nog steeds niet echt slapen en lag maar te draaien.


De rest lag nog steeds in bed.

Ik ben tegen pesten......... Ga er een hele week aandacht aanbesteden.....


Goedemorgen.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »