Maandag. Halloweeners......

Purno op missie.
Hij wilt iemand gaan laten schrikken en denkt dat dat met een masker nog schrikwekkender is haha. Van do moet hij wel wat zwarts aantrekken want dat is nog spannender. Duck bedoelt natuurlijk wat anders... En ze hebben zelfs portofoons in die caravan liggen. Duck moet zogenaamd nog leren hoe zo'n ding werkt. Ze zijn nu bezig met hun missie en het is de bedoeling om rianne te laten schrikken, iets wat niet lukte want rianne is een halve vent en is niet zo'n mietje, haar eigen woorden.

De volgende grap is alweer in de maak.
Dit keer is romy het zogenaamd het slachtoffer, langnek jacco heeft net cemal al even verteld dat hij met room op het bankje bij het kippenhok moet gaan zitten waar ze echt nooit zitten en dat hij wel moet meespelen, anders is het niet geloofwaardig. Romy schrok zich zogenaamd het apelazers en rende de dierentuin uit en piste nog net in der broek. Een lol dat ze hadden met kleuter room

Ander mooi nieuws.
Ruudje heeft tegen nepster row gezegd dat ze niet kan zingen, dit viel natuurlijk niet goed bij die nepster en ruudje heeft zich er weer een beetje onderuit gedraaid maar hij kon geen sorry zeggen want dan erkent hij eigenlijk dat hij geen gelijk zou hebben. Iets wat ruudje dit keer toch wel echt heeft.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »