Maandag. Van alles wat.

Referendum.
Ja ja vanaf vandaag kan er gestemd worden voor of tegen de 40 urige werkweek. Dit kan wel alleen als je een paspoort hebt. Heb je geen paspoort? Laat je dan vooral niet verleiden om er eentje aan te schaffen want je hebt er niks aan.

Droomcentraal geweest.
Nog steeds in de min na een harde dag werken, de meter staat nu ongeveer op 12.552 euro in de min.
Komende LiDL.
Gaan een aantal van die werkloze in de loods optreden, ze gaan vandaag hun kunstjes oefenen en morgen gaan ze voor elkaar optreden.
Rows gestolen idee.
Row wilt nog steeds een soort pasar malam organiseren en dat moet een avond markt worden en dan wel de avond voor de normale markt zodat ze een beetje geld kunnen besparen en extra geld binnen halen door 2 dagen achter elkaar te werken.
De samenleving.
Is volgens de nieuwste boekhouder kevin nog steeds een zooitje, de keuken wordt vaak niet opgeruimd en niemand houdt zich aan het schoonmaak rooster. Hij vindt dat ze elkaar erop moeten gaan aanspreken.
Lesbos.
Grazy vik heeft weer een filmpje ontvangen en wilt graag de maker van het filmpje uitnodigen voor een heerlijk avondje ontspanning in utopia. Zodat ze haar verhaal kan vertellen. Purno B. vindt dat er teveel focus ligt op de bootmensen op lesbos en vindt dat er ook wel een beetje aandacht kan naar vluchtelingen op athene.
De gouden pot.
Jessie moet zijn goud weer verkopen, en ook die beker waar een laagje bladgoud aan de binnenkant zit. Och arme jessie toch.
High thea is niks voor alco's.
Dus hebben ze de thee veranderd in wijn en daar krijg je die lutsers wel mee uit hun bed. Ze gaan dit speciale evenement organiseren ergens in december is de bedoeling.

De saaie mutz lijn.
Do wilt een mutsen lijn opgaan zetten. Maar heeft het idee dat haar lover Purno B. het niks vindt. Dit heeft ze zich zomaar zonder te vragen aan Purno in haar hoofd gehaald. En Purno is niet echt blij met deze aanname. Hij vindt het juist fantastisch dat de saaie miep eindelijk is iets voor haar zelf heeft bedacht.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »